Betonityöt – Toimialat

Paikallavalutyöt

Luomme erilaisia betonirakenteita paikallavalutekniikkaa hyödyntäen: seiniä, holveja, pilareita, palkkeja sekä portaita tarvittavine muotti-, raudoitus- ja valutöineen.

Niiden ohella omaamme pitkäaikaisen kokemuksen betonilattioiden laadukkaasta toteutuksesta.

Betoonitööd

Elementtiasennus

Teemme betonielementtien asennuksia sekä juotosvalutöitä, joilla elementit liitetään toisiinsa suureksi yhtenäiseksi rakenteeksi.

Asennustöissä hyödynnämme yhtiön sisällä vuosien mittaan kehitettyjä menetelmiä ja tekniikoita ja käytämme omia työkalusteita. Niillä takaamme työllemme laadukkaan lopputuloksen.

Montaaž

Rakennesuunnittelu

Teemme betonirakennelmien osalta rakennus- ja rakennesuunnittelua, mikä yhdessä toteuttamamme rakennustyön kanssa varmistaa sen, että tilaaja saa käyttöönsä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Oma suunnittelutoimemme ja pitkäaikainen kokemuksemme ovatkin valttikorttejamme alalla.

Projekteerimine

Lattiatyöt

Kokemuksemme betonilattioiden rakentamisesta ovat erittäin pitkäaikaiset. Luomme betonisia lattia- ja pintarakenteita asuinkerrostaloihin, julkisrakennuksiin, teollisuus- ja varastorakennuksiin sekä kaupunkitilassa sijaitseville ulkoaukioille.

Põrandatööd

Rakennusten betonirakenteet

Olemme rakentaneet Virossa ja Suomessa sekä paikallavalu betonirakenteeseen että elementtirakenteisiin perustuvia asuinkerrostaloja.

Mahdollisuuksien mukaan osallistumme aina myös rakennussuunnittelutyöhön, jotta eri materiaalien – esivalmistettujen betonielementtien, teräselementtien sekä paikallavalu- ja saumavalubetonin – ominaisuuksia voitaisiin yhdistää ja hyödyntää talon kuhunkin rakenneosaan parhaiten soveltuvalla tavalla.

Hoonete betoonkonstruktsioonid

Tekniset ja teollisuuskohteet

Jokainen tuotantorakennus on siihen kohdistuvien rakennusteknisten vaatimusten osalta ainutkertainen, aivan kuten jokaisella valmistavan teollisuuden alallakin on omat yksilölliset piirteensä.

Rakennustöissämme otamme aina huomioon kohteen käyttötarkoituksen, sekä tiloissa tapahtuvan tuotannon rakennuksen rakenteille asettamat vaatimukset.

Tööstus ja tehnilised rajatised

Infra rakenteiden betonityöt

Rakennamme kaupunkien teknisten verkkojen (lämpö-, vesi- ja sähköhuolto sekä viemäröinti) tarvitsemia maanalaisia kanavointitunneleita, liikennnetunneleita sekä kevyen liikenteen alikulkuja, joissa kaikissa on huomioitava rakenteiden vedenpitävyys.

Rakennamme myös siltojen ja ylikulkukäytävien betonirakenteita, siltojen perutuspilareita sekä rinnerakentamisen tukimuureja.

Infra rajatised

Pysäköintilaitokset

Yhteistyökumppaniemme kanssa olemme kehittäneet työmenetelmiä ja ratkaisuja, joiden ansiosta pysäköintilaitosten rakentaminen on mahdollista myös haasteellisten olosuhteiden ja/tai ympäristöjen tapauksissa.

Olemme rakentaneet useampikerroksisia maanalaisia pysäköintihalleja sekä asuinkerrostalojen että julkisrakennnusten yhteyteen tai niiden lähelle.

Kuvaaja: Mihkel Maripuu / Scanpix

Tekemiämme töitä

Töiden toteuttaja Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Malminkaari 23a, Helsinki, 00700
Suomen sivuliike reg nr: 2455043-7
Puhelin: +358406721933
Sähköposti: betoon@maru.ee