Paikallavalu

Luomme erilaisia betonirakenteita paikallavalutekniikkaa hyödyntäen: seiniä, holveja, pilareita, palkkeja sekä portaita tarvittavine muotti-, raudoitus– ja valutöineen.

Niiden ohella omaamme pitkäaikaisen kokemuksen betonilattioiden laadukkaasta toteutuksesta.

Muotti- ja laudoitustyöt:

  • Teemme muotitukset erilaisia paikalla valettavia betonirakenteita varten. Omaamme pitkäaikaisen kokemuksen sekä puu että järjestelmä muottien rakentamisesta. Niitä hyödyntäen toteutamme sekä yksinkertaisia pientalosokkeleita että kaikkein vaativimpiakin näkyville jätettäviä puhdasvalupintoja.
  • Käytössämme on työtä nopeuttavia kasettimuotteja, ja teemme yhteistyötä keskeisien muottivalmistajien kanssa (Doka, Peri, Hünebeck). Tarvittaessa teemme muotit käsityönä itse.
  • Seinämuotteina käytämme ensisijaisesti järjestelmä suurmuotteja, mutta myös kasettipohjaisia ja paikalla tehtäviä puumateriaalista tehtyjä ratkaisuja. Holvien varten kokoamme tavallisesti puupalkkimuotiston, mutta tarvittaessa käytämme myös pöytämuotteja.

Betoni raudoitus:

  • Työkohteessa tehtäviä raudoituksia varten hankimme ja tuomme raudoitteet itse paikan päälle, teemme niille tarvittavat esivalmistelut, määrämittoihin leikkaukset, taivuttamiset ja asennukset paikoilleen. Esivalmistelua varten käytössämme on useita taivutuspenkkejä ja leikkureita. Jälkijännitysraudoitusten teossa hyödynnämme luotettujen yhteistyökumppaniemme erityisosaamista.
  • Koostamme tarvittaessa henkilöstöömme kuuluvien insinöörien ja rakennusmestarien avulla raudoitustyösuunnitelmat ja -pöytäkirjat, pystymme laatiman myös työpiirustukset.
Kuvaaja: Raul Mee/Ehitusuudised

Betonointi:

  • Betoni valutyöt rakennemuotteihin on erottamaton osa betonitöitä. Olemme vuosien varrella saavuttaneet vankan ammatillisen osaamispohjan erilaisten betonointiprojektien toteuttamisesta, ulottuen tuulivoimaloiden perustuksista aina nähtäville jäävien puhdasvalupintojen luontiin ja viimeistelyyn.
  • Eräs keskeisiä työkohteitamme ovat betonilattiat. Niitä olemme menestyksellisesti rakentaneet valu-, hierto- ja jälkihoitotöineen niin asuinkerrostaloihin, toimistorakennuksiin kuin myös tuhansien neliömetrien laajuisina esim. teollisuus- ja parkkihalleihin.

Tekemiämme töitä

Töiden toteuttaja Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Malminkaari 23a, Helsinki, 00700
Suomen sivuliike reg nr: 2455043-7
Puhelin: +358406721933
Sähköposti: betoon@maru.ee