Betonirakentaminen

Kerrostalot betonirakenteet

Olemme rakentaneet Virossa ja Suomessa sekä paikallavalu betonirakenteeseen että elementtirakenteisiin perustuvia asuinkerrostaloja. Mahdollisuuksien mukaan osallistumme aina myös rakennussuunnittelutyöhön, jotta eri materiaalien – esivalmistettujen betonielementtien, teräselementtien sekä paikallavalu- ja saumavalubetonin – ominaisuuksia voitaisiin yhdistää ja hyödyntää talon kuhunkin rakenneosaan parhaiten soveltuvalla tavalla.

Asuinkerrostalojen tapauksissa teemme lattioille sekä suunnittelu- että esivalmistelutyöt lämpö- ja äänieristysmateriaalien toimituksineen ja asennuksineen. Lattiavalujen yhteydessä teemme pintaviimeistelyn tarpeen edellyttämällä tavalla, eli joko esille jätettäväksi tai erilaisin pintamateriaalein katettavaksi.

Kerrostalot betonirakenteet

Julkitilarakennukset betonirakenteet

Teemme rakennuksien teräsbetonisia runkoja joko paikalla suoritettavaan monoliittivaluun, elementeistä pystyttämiseen tai näiden kahden yhdistelmään perustuen. Rakennamme kouluja ja oppilaitoksia, oppilasasuntoloita, rakenteellisia erityisvaatimuksia sisältäviä sairaaloita ja hoitolaitoksia, urheilutiloja ja konserttisaleja, joissa betonirakenteet on viimeistelty nähtäville jätettäviksi.

Kuvaaja: Siim Lõvi / ERR

Liike- ja toimistorakennnukset betonirakenteet

Rakennamme tornitalojen korkeuksiin kurottuvia liike- ja toimistorakennuksia, hotelleja sekä ostoskeskuksia. Tarpeiden ja vaatimusten mukaan hyödynnämme rakennustyössä joko paikan päällä valettavia monoliittirakenteita tai elementtirakenteita.

Rakennamme tornitalojen korkeuksiin kurottuvia liike- ja toimistorakennuksia, hotelleja sekä ostoskeskuksia.

Tekemiämme töitä

Töiden toteuttaja Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Malminkaari 23a, Helsinki, 00700
Suomen sivuliike reg nr: 2455043-7
Puhelin: +358406721933
Sähköposti: betoon@maru.ee