Rakennesuunnittelu

Teemme betonirakennelmien osalta rakennus- ja rakennesuunnittelua, mikä yhdessä toteuttamamme rakennustyön kanssa varmistaa sen, että tilaaja saa käyttöönsä parhaan mahdollisen lopputuloksen. Oma suunnittelutoimemme ja pitkäaikainen kokemuksemme ovatkin valttikorttejamme alalla.

Emme ole jättäytyneet ajan jalkoihin takertuneiden menetelmien käyttöön, vaan kehitämme jatkuvasti uusia betonirakentamisen ratkaisuja, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa ja innovaatioita. Betonirakenteiden suunnittelutöitä tiimissämme tekevät omat insinöörimme rakennusmestarimme kokemusta huomion ottaen, tarvittaessa haemme tukea yhteistyökumppaneiltamme. Teemme rakennesuunnittelua, sekä laadimme työsuunnitelmia ja rakennepiirrustustuksia myös toisille rakennnusyhtiöille.

Betonirakenteiden suunnittelussa hyödynnämme täysimääräisesti mallinnusohjelmistoin (BIM) tehtävää suunnitteluprosessia. Se tarjoaa kaikille rakennushankkeeseen liittyville toimijoille tehokkaat ryhmätyövälineet, mikä helpottaa ja nopeuttaa projektin läpivientiä. Monimutkaisten rakenneratkaisujen laskelmat teemme erityisohjelmin FEM-Design ja Robot Structural Analysis Professional.

Rakenteiden mallintamiseen ja työpiirustusten luontiin käytämme Tekla Structures ja AutoCAD-ohjelmistojen uusimpia versioita. Piirustukset ja mallinnukset voimme esittää asiakkaan toivomissa tiedostomuodoissa: PDF, DWG tai IFC.  3D-mallien ja havainnekuvien parissa työskentelemme sekä konttorissa että rakennustyömaalla Tekla BIMsight ja Trimble Connect -ohjelmistojen avulla. Rakennushankkeeseen liittyvän dokumentoinnin hallintaan ja jakeluun hyödynnämme eri projektitietokantoja ja -ohjelmistoja.

Kuvaaja: Jaan Kronberg / Scycam

Kun asiakas tilaa kauttamme sekä betonirakennelmien suunnittelun että töiden toteutuksen, säästyy aikaa jo siksikin, että projektinhallintajärjestelmämme osaa huomioida rakentajatiimien aiemmat kokemukset. Olemmekin halukkaita panostamaan rakennushankkeisiin jo niiden suunnitteluvaiheessa, sillä se säästää sekä rakennuttajan että asiakkaan resursseja. Tällöin kaikki osapuolet hyötyvät, ja itse rakennustöissä toisinaan esiintyvät haasteet voidaan jo ennakolta huomioida.

Oman suunnittelutiimimme ansiosta voimme myös reagoida nopeasti ja operatiivisesti asiakkaan taholta esitettäviin muutosideoihin ja -toiveisiin. Tarvittaessa voimme hyödyntää myös Maru Ehitus -konserniyhtiömme rakennesuunnittelutiimiä, jolloin kaikkein monimutkaisimmatkin tekniset haasteet saadaan yhdessä ratkaistua.

Projekteerimine

Töiden toteuttaja Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Malminkaari 23a, Helsinki, 00700
Suomen sivuliike reg nr: 2455043-7
Puhelin: +358406721933
Sähköposti: betoon@maru.ee