Betonielementtien asennus

Teemme betonielementtien asennuksia sekä juotosvalutöitä, joilla elementit liitetään toisiinsa suureksi yhtenäiseksi rakenteeksi. Asennustöissä hyödynnämme yhtiön sisällä vuosien mittaan kehitettyjä menetelmiä ja tekniikoita ja käytämme omia työkalusteita. Niillä takaamme työllemme laadukkaan lopputuloksen.

Montaaž

Kerrostalorakentaminen

Olemme tehneet elementtirakenteisten asuinkerrostalojen pystytyksiä sekä Virossa että Suomessa. Olemme asentaneet mm. runkoseinäelementtejä, ontelolaattoja, parvekkeita, porraselementtejä, ELPO ja moduuli elementteja.

Mahdollisuuksien mukaan osallistumme aina myös rakennussuunnittelutyöhön, jotta eri ratkaisujen – esivalmistettujen betonielementtien, teräselementtien sekä paikallavalu- ja saumavalubetonin – ominaisuuksia voitaisiin yhdistää ja hyödyntää rakenteen kuhunkin rakenneosaan parhaiten soveltuvalla tavalla.

Julkitilarakennukset

Olemme rakentaneet ostoskeskuksia, suuria toimistorakennuksia ja parkkitaloja, joissa runkorakenteiden jännevälit ovat pitkiä ja siitä johtuen elementtien painot huikaisevan suuria. Tämän ansiosta tiedämme, kuinka tärkeää on suunnitella etukäteen kaikki rakennus- ja pystytystyövaiheet äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Tekemiämme töitä

Töiden toteuttaja Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Malminkaari 23a, Helsinki, 00700
Suomen sivuliike reg nr: 2455043-7
Puhelin: +358406721933
Sähköposti: betoon@maru.ee