YhtiöstäMuotoilemme haaveita

OÜ Maru Betoonitööd Suomen sivuliike (y-tunnus 2455043-7) on vuonna 2011 perustettu ja Maru-konsernin osana toimiva betonitöihin erikoistunut yhtiö.

“Oman henkilöstömme voimin tapahtuva rakennusprojektien suunnittelu perustuu vuosien mittaiseen toimialaosaamiseen sekä käytännön kokemuksiin. Yhdessä ne mahdollistavat kokonaisratkaisujen tarjonnan, joka kattaa niin vakiomuotoiset kuin räätälöidytkin toteutukset.

Maru Betoonitööd -yhtiön keskeisiä toimialoja ovat oman henkilöstön voimin tapahtuva erilaisten teräsbetonirakenteiden pystyttäminen; muotti-, raudoitus- ja betonivalutyöt sekä teräsbetonielementtien asennus- ja paikallavalutyöt. Teemme myös monia rakennusprojekteihin liittyviä aputöitä, joita ovat mm. pinta- ja ankkurointityöt sekä teräsrakenteiden toimitukset ja asennukset. Tarvittaessa hyödynnämme Maru-konsernin toisissa tytäryhtiöissä olemassa olevaa tietotaitoa.

Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus teräsbetonirakenteiden toteuttamisesta. Olemme rakentaneet Viroon, Suomeen ja Ruotsiin mm. teollisuuden ja kaupan alan kiinteistöjä, toimistorakennuksia, asuinkerrostaloja, energiahuollon kiinteistöjä, infrastruktuurikohteita, varastointi- ja puhdistussiiloja sekä vesistöjen tekoaltaita.

Yhtiön toiminnan keskeisiä arvoja ovat laadukas ja sovituista määräajoista kiinni pitävä töiden suorittaminen, yhdessä tilaajan kanssa ennen työn aloittamista tapahtuva tekninen projektisuunnitelu sekä oman ammattitaitoisen henkilöstön hyödyntämiseen perustuva työmenetelmien oikeellisuus. “

Kuvaaja: Mihkel Maripuu / Eesti Meedia

“Betonirakennelmien toteutuksiin osallistuvat aina omat suunnittelu- ja projektointikoulutetut insinöörimme ja rakennesuunnittelijamme. Tarvittaessa otamme hankkeisiin mukaan yhteistyökumppaniemme asiantuntijoita. Välitämme rakennesuunnittelupalveluja, toteutuksia sekä rakennuspiirustusten tarkistuspalveluja myös ulkopuolisille rakennusfirmoille.

Betonirakennelmien suunnittelutyöt teemme täysin tietokoneavusteisesti mallinnusohjelmistoja (BIM) ja niiden ryhmätyöominaisuuksia hyödyntäen. Siten kaikki hankkeen osapuolet voivat tehokkaasti tarkastella työn etenemistä.

Kun betonirakennelman toteutusta tilattaessa otetaan työhön mukaan projektisuunnittelu, säästetään runsaasti aikaa ja projektiratkaisussa voidaan huomioida myös rakentajatiimin tekniset työkokemukset.”