Betonilattiat – Lattiatyöt

Kokemuksemme betonilattioiden rakentamisesta ovat erittäin pitkäaikaiset. Luomme  betonisia lattia- ja pintarakenteita asuinkerrostaloihin, julkisrakennuksiin, teollisuus- ja varastorakennuksiin sekä kaupunkitilassa sijaitseville ulkoaukioille.

Olemme yhteistyökumppaniemme kanssa luoneet ratkaisuja kerrostalojen lattioiksi, pysäköintilaitosten lattiarakenteiksi, paalulaattalattioiksi sekä jälkijännitettyyn laattaan perustuviksi lattioiksi. Valmistamme vuosittain >120 000 m2 erilaisia lattiapintoja.

Betonilattian toteutuksiin yhdistämme tarvittaessa myös rakennesuunnittelun. Koostamme lattiarakenteita koskevat rasituslaskelmat sekä kuitubetonin ja jälkijännitetyn maanvaraisen laatan mitoitukset niin pääurakoitsijalle kuin rakennutajaille tai kiinteistön hallinnasta vastaaville tahoillekin.

Asuinkerrostalojen tapauksissa teemme lattioille sekä suunnittelu- että esivalmistelutyöt lämpö- ja äänieristysmateriaalien toimituksineen ja asennuksineen. Lattiavalujen yhteydessä teemme pintaviimeistelyn tarpeen mukaisesti, eli joko esille jätettäväksi tai erilaisin pintamateriaalein katettavaksi.

Tekemiämme töitä

Töiden toteuttaja Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Maru Betoonitööd Suomen sivuliike

Malminkaari 23a, Helsinki, 00700
Suomen sivuliike reg nr: 2455043-7
Puhelin: +358406721933
Sähköposti: betoon@maru.ee