Uutiset

Espooseen on tulossa Hybridiarena-niminen urheilurakennus

Näin ne tornit nousevat! Uusi vaativa runkotyö on alkanut Espoon Kivenlahden tulevan Hybridiarena kohteessa!

Kesäkuukausina aloitimme Espoon Kivenlahteen kumppanimme Firan kanssa rakennettavan Hybridiarena-nimisen monitoimiliikuntatalon vastuulliset runkotyöt. Työmme laajuuteen kuuluvat rakennuksen maanpäälliset paikallavalu rakenteet – hissi ja porraskuilut, väestönsuoja sekä koko rakennuksen rungon betonielementtien asennus ja juotos.

Hissikuiluja on valettu jo muutaman kerran nostetavalla järjestelmämuoteilla ja torninosturit ovat valmiina elementtien asennusta varten, valmistelut ovat käynnissä väestönsuojan muotti ja raudoitustöiden aloittamiseksi.

Työaikataulun nopeuttamiseksi rakennamme rakennusta jäykistävät hissi- ja porraskuilut nostetavalla järjestelmämuotilla ennen elementtien pystytystä. Tämä mahdollistaa torninosturin tehokkaamman käytön rakennuksen elementtirunkoa rakennettaessa ja varmistaa asiakkaalle nopeamman aikataulun.

Yli 15 000 neliön areenalle tulee monenlaisia liikuntatiloja, muun muassa ryhmäliikuntatila, padelkenttiä, kuntosali, jääkiekon taitoharjoittelukeskus, tanssistudioita, e-urheilukeskus ja areena, jonka katsomoon mahtuu 1 500 – 1 800 henkeä. Tiloissa voi järjestää myös esimerkiksi kulttuuri- tai yritystapahtumia.

Areenalle tulee kahvila-, ravintola ja cateringpalvelut sekä 40 metrin korkeudessa sijaitseva kattoterassi, jossa on ulkoilmabaari, ravintola ja lasikatettu uima-allas.