Uutiset

Hybridiarenan runko Espoon Kivenlahdessa on osaltamme valmis.

Olemme lopetamassa Espoon Kivenlahden Hybridiarenan runkotöitä. Aloitimme pääurakoitsija Firan kanssa elokuussa 2023 väestönsuojan paikallavalusta sekä kiipeävällä muottijärjestelmällä rakennetusta hissi- ja porraskuilusta. Lisäksi asensimme ja teimme juotostöitä, muun muassa asensimme yli 20 tonnia painavia betonipilareita diagonaalijäykiste-elementein, betonipalkkeja ja 25-metrisiä TT-paneeleita.

Maru Betoonitöödin töihin kuului paikallavalettujen rakenteiden rakentamisen ja betoni- ja teräselementtien asennuksen ja juotostöiden lisäksi yli 5000 m2 betonilattioiden rakentaminen, sekä tasoite- että päällevaluja, mutta myös esimerkiksi jääkiekkokentän alla oleva betonilattia jäähdytyskaapeleineen. Näin saimme jatkaa yhteistyökumppani Firan kanssa jo aiemmin, muun muassa Salon Ekovoimalaitoksella alkanutta yhteistyötä, joka kattaa yhden sopimuksen puitteissa kokonaisuudena haastavan rakennuksen betonirungon betoni- ja asennustyöt.

Hybridiarena on tulevaisuudessa alueen tärkeä vetovoimakeskus, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia urheilu-, viihde- ja yleisötapahtumien järjestämiseen. Yli 15 000 neliömetrin areenalle tulee erilaisia harjoittelutiloja, kuten ryhmätreenitila, padelkenttiä, kuntosali, jääkiekkotreenikeskus, tanssistudioita, e-urheilukeskus ja areena, jossa on 1500-paikkainen katsomo.

Haluamme ilmaista syvät kiitoksemme pääurakoitsija Firan tiimille erinomaisesta yhteistyöstä ja tuesta tämän jännittävän projektin toteuttamisessa.