Uutiset

MBT perhepäivä Tallinnan TV-tornissa

Maru Betoonitööd on järjestänyt perhepäivän työntekijöilleen ja heidän perheilleen jokaisen toimintavuotensa alusta alkaen kouluvuoden alun juhlistamiseksi. Niin myös tänä vuonna – pidimme kiinni perinteestä ja vietimme ihanan perhepäivän Tallinnan TV-tornissa.

Ensimmäisiin perhepäiviin osallistuneista lapsista on nyt kasvamassa nuoria aikuisia, mutta perhepäivät ovat edelleen tärkeä tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä, niin pienempien kuin suurempien perheenjäsenten kanssa. Perhepäivän erityinen osa on vuosittainen perinne, jossa toivotamme hyvää koulutietä työntekijöiden lapsille, jotka aloittavat koulunsa ensimmäisellä luokalla, ja annamme heille pienen lahjan.

Tämän vuoden perhepäivä vei meidät Tallinnan TV-torniin, jossa riitti tekemistä kaikille. Pienimmät lapset nauttivat Lego-työpajoista ja hauskasta puuhailusta, kun taas isommille ja rohkeammille tarjoutui tilaisuus kokeilla jännittävää kävelyä tornin reunalla 175 metrin korkeudessa. Yhteisen lounaan jälkeen lapset saivat jatkaa leikkejään ulkona, missä he pääsivät tekemään saippuakuplia, ja päivä päättyi iloisiin hymyihin.

Perhepäivät ovat meille aina olleet hieno mahdollisuus yhdistää huvi ja hyöty – arvostaa yhdessäoloa ja luoda mukavia muistoja koko perheelle.