Uutiset

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme läpäisseet sertifiointiprosessin onnistuneesti!

Maru Betoonitööd OÜ omistaa nyt ylpeänä ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018 -sertifikaatit. Sertifiointiauditoinnit suorittivat AS Metrosertin auditoijat 12., 18. ja 21. kesäkuuta 2024, ja niiden tulosten perusteella yrityksemme rakennusten suunnittelun sekä rakennustoiminnan laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmä Virossa ja Suomessa täyttää täysin näiden standardien vaatimukset.

ISO-sertifikaatit todistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että pystymme täyttämään sitoumuksemme ja olemme omistautuneet toimintaprosessiemme jatkuvaan parantamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Puolueeton auditointiyritys AS Metrosert vahvistaa, että johtamisjärjestelmämme on perusteellisesti tarkastettu ja täyttää mainittujen standardien vaatimukset.

Tämä on suuri askel eteenpäin yrityksellemme ja antaa varmuutta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Sitoutumisemme laatuun, ympäristönsuojeluun ja työturvallisuuden varmistamiseen on nyt kansainvälisesti tunnustettu ja sertifioitu.

Sertifioinnin onnistunut läpivienti ei olisi ollut mahdollista ilman omistautuneen tiimimme panosta. Valmistautuminen sertifiointiin kesti lähes kuusi kuukautta, ja tällä matkalla meitä tuki ja neuvoi konsultti Ain Reinbusch yrityksestä TJO Konsultatsioonid OÜ. Kiitämme kaikkia, jotka osallistuivat auditointeihin ja antoivat panoksensa. Teemme kaikkemme, jotta voimme läpäistä auditoinnin yhtä menestyksekkäästi myös ensi vuonna!

Kiitos kaikille prosessissa osallistuneille!