Uutiset

Vuotuinen strategiaseminaari keskittyi sisäisten prosessien tehostamiseen ja asiakasarvon luomiseen

Pidimme vuotuisen tiimistrategiaseminaarimme Tõstamaan meijerissä. Tänä vuonna keskityimme sisäisten prosessien tehostamiseen LEAN prosessien kautta, joka on keskeisessä asemassa strategiamme kannalta, jotta voimme luoda asiakkaillemme entistäkin ainutlaatuisempaa arvoa.

Lean keskittyy asiakkaalle arvon luomiseen poistamalla hukkaa prosesseista. Se korostaa, että kaikki toiminnot, jotka eivät lisää arvoa, katsotaan turhiksi. Lean kartoittaa arvon luomiseen tarvittavat vaiheet ja varmistaa jatkuvan työvirran, jossa kaikki toiminnot etenevät viiveettä prosessin läpi. Vetojärjestelmä (Pull System) ja jatkuva parantaminen (Kaizen) ovat Lean-menetelmän keskeisiä osia, ja ne korostavat jatkuvaa parantamista, johon osallistuvat kaikki organisaation työntekijät. Kaizenin filosofia keskittyy pieniin, asteittaisiin parannuksiin, jotka kumuloituvat ajan myötä merkittäviksi muutoksiksi. Lean-ajattelu kannustaa kustannustehokkuuteen tunnistamalla ja poistamalla kaikki hukka-alueet, tavoitteena lisätä arvon tuottamiseen käytettyä aikaa. Johtajia rohkaistaan kasvattamaan, kunnioittamaan ja kehittämään henkilöstöään ja kumppaneitaan sekä tarkastelemaan arvon luomista aina asiakkaan näkökulmasta. Koulutuksen toteutti Lean OÜ liiketoimintakonsultti Raul Varrak, joka toimi mentorinamme EAS ja BDA järjestämässä Digitalisoinnin mestarikurssissa. Seminaarin aikana analysoimme myös yrityksen kilpailuasemaa SWOT-analyysin avulla, ja kehityspäällikkömme Rivo Leo esitti yhteenvedon digitalisoinnin mestarikurssista. Vakavan seminaarityön jälkeen jatkoimme sosiaalista ohjelmaa Audrun paintballissa ja illallisella Tõstamaan meijerissä, jossa Livikon sommelier veti viininmaistelun.

Seminaarin jälkeen vierailimme myös Pärnun Tiiru tn 3:n Valgren asuinalueen kerrostalorakennustyömaalla.

Kiitos kaikille osallistujille inspiroivasta ja tuotteliaasta seminaarista! Jatkamme yhdessä työtä sisäisten prosessien tehostamiseksi ja keskittyäksemme asiakaslähtöisen runkotyöpalvelun tarjoamiseen.