Uutiset

Maru Betoonitööd jatkaa töitä terveydenhuolto laitosten parissa!

Yhtiömme jatkaa terveydenhoitorakennusten vaativia rakennusurakoita, tällä kertaa Keski-Virossa, Viljandissa. Toteutamme Rand ja Tuulbergin ja Ehitustrustin konsortiolle Viljandin aluesairaalan ja terveysaseman ”Tervikum” paikallavalu– ja elementtiasennustyöt. Urakkaan kuuluu sairaalan A-osan pohjalaatta, kellarikerroksen paikallavalu rakenteet ja kolmen maanpinnan yläpuolisen kerroksen elementtien asennukset, B-osan betonirampin ja kolmen maanpinnan yläpuolisen kerroksen rungon paikallavalu rakenteiden pystytys sekä C-osassa betonirampin valu. Koko urakan määrä on n. 4200 m3 betonia, 15 000 m2 muotteja ja 400 tonnia raudoitusta.

Töiden arvioidaan kestävän vuoden 2023 syyskuuhun saakka.

Myös tässä kohteessa jatkamme jo tutuksi tullutta tapaa: lakisäänteisten vaatimusten mukaisen työturvallisuusohjeistuksen lisäksi toteutamme työntekijöille lisäksi täydentävää työturvallisuuskoulutusta. Näin toimitaan aina uuden rakennusvaiheen alkaessa, minkä lisäksi järjestämme jokaviikkoisen työturvallisuusvartin.

Marun Betonitöillä on aiempaa kokemusta useista vastaavanlaisista projekteista. Olemme olleet mukana sairaaloiden ja terveyskeskusten rakennustöissä Suomessa Kirkkonummella, Tallinnassa Pohjois-Viron aluesairaalassa sekä Tarton Yliopiston klinikalla. Nyt meillä on ilo jatkaa terveydenhoitoalan rakennustöitä Ehitustrustin kanssa ja toteuttaa uuden paikallisen maamerkin haastavat betonityöt.

Maru Betoonitööd: yhteistyökumppanisi maamerkkien rakentamisessa ja haastavien betonitöiden toteutuksessa asiakkaan tarpeita ja toiveita täyttäen!