Uutiset

Sakun Peruskoulun uusi talo valmistuu vauhdilla

Olemme ollut rakentamassa Tallinnan lähellä Saku kaupungissa Saku Peruskoulun uutta taloa jo muutaman kuukauden. Tämän vuoden syyskuussa aloitimme perustusten ja kellarirakenteiden pystyttämisen ja nyt on käynnistynyt rungon paikallavalu työt ja betonielementtien asennus.
Kohde valmistuu Sakun kunnan järjestämän arkkitehtuurikilpailun Salto arkkitehtien voittajaprojektin mukaisesti, missä puuelementeillä on tärkeä rooli. Puuelementtien asennuksen lisäksi on meidän vastuullamme kohden pääurakoitsijalle Nordeconille koulurakennukseen, urheilukeskukseen ja ulkoilualueiden pystytys: tulemme suorittaman noin1 200 m3 betonivaluja, yli 6 500 m2 muotti- ja laudoitustöitä, asennamme > 100 tonnia raudoitusterästä sekä suoritamme yli 2 200 betoni-, teräs- ja puuelementtien asennuksen.

Työmme kokonaisuuden kuulu yhteensä kolmen eri rakennuksen runkojen pystytys, koulurakennuksen lisäksi kompleksiin kuuluu myös urheilurakennus ja ulkoilualueet.

Uusi koulurakennus on suunniteltu tuhannelle oppilaalle. Projektiin kuuluu Sakun kunnan ensimmäinen tekonurmella päällystetty yleisurheilukenttä, leikki- ja pallopelikentät sekä talvella käytössä oleva luistelukenttä. Alueella on mahdollista järjestää myös suurempia yleisötapahtumia tuhansille osanottajille.